Wie is…….

Suzanne van der Horst:

“Een actieve, ondernemende vrouw die graag verschillende zaken tegelijk aanpakt”, luidt het antwoord op de vraag hoe Suzanne zichzelf ziet. “Ik vind het erg belangrijk om open en eerlijk te communiceren met een flinke scheut humor. ” In hectische situaties – die veel mensen het liefst uit de weg gaan – voelt zij zich op haar best.

Suzanne is na haar middelbare schoolopleiding gaan werken in de zorgsector, waarbij ze met name gewerkt heeft in terminale zorg. In deze periode van haar carrière heeft ze veel ervaring opgedaan omtrent emoties en basaal gedrag van mensen. Ook heeft ze geleerd goed te communiceren in zeer lastige situaties. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorgsector, is ze samen met haar toenmalige partner een haute cuisine restaurant gestart in Den Bosch. Als zelfstandig ondernemer heeft ze zich ontwikkeld als een hands-on worker. Haar praktische en kritische instelling toont zich in haar daadkrachtige handelswijze. Als moeder van drie kinderen vond ze, na vijf jaar ondernemerschap, een stabiel onderkomen in Credit Management.

Suzanne werkte jaren als consultant bij verschillende organisaties. “Door zelfstandig te gaan werken kon ik klanten bovendien garanderen dat hun debiteurenafhandeling volledig gebeurde op de manier die zij wilden. Dat ik vooraf meer dan goed mijn huiswerk deed, vond ik vanzelfsprekend want voor een tevreden klant moet je alles overhebben. Ik mag dan ook gerust stellen dat ik keihard heb gewerkt.” Met Debtor Business  helpt ze met het verbeteren van werkkapitaal door een unieke combinatie van training, consultancy, outsourcing, incassobemiddeling en factoring advies. Dit bijzondere totaalpakket impliceert dat ik in mijn BV veel en gevarieerde diensten aan klanten kan aanbieden.

Ze volgde verschillende opleidingen zoals bijvoorbeeld: Credit Professional. Na het volgen van een uitgebreide didactische opleiding, is ze gestart met het verzorgen van cursussen op het gebied van communicatieve vaardigheden, Incasso en Credit Management. Ook heeft ze de Master opleiding NLP afgerond. Zowel groepen als individueel mensen informatie en vaardigheden aanleren is haar bezieling.

Suzanne heeft zich gespecialiseerd in Internationaal Credit Management, en mag de titel Certified International Credit Professional (CICP) dragen.